Reiseblogg fra Travellerspoint

Det nærmer seg avreise!

Hei å hå!

Da er det bare 5 dager til jeg setter meg på flyet til Australia, og jeg må si at tiden har gått fort! Det har hele tiden bare vært snakk og tanker rundt det å dra, men nå nærmer det seg veldig og må si at jeg ikke tror det har gått helt opp for meg enda. Nesten litt uvirkelig at jeg endelig skal dra. Gleder meg skikkelig nå!

Jeg tenkte da å ha en blogg slik at dere hjemme i Norge lettere kan følge med på hvor jeg er i verden og hva jeg driver med. Skal prøve å få lagt ut bilder og oppdatere jevnlig, men vet ikke når og hvor ofte jeg får tilgang og tid til å være på nett.

For de av dere som lurer, så skal jeg altså til Australia med Work and Travel. Det vil si at jeg reiser ned dit for å jobbe, men også ha litt ferie, oppleve ting og se litt mer av den store verdenen. Og ikke minst skal jeg lære meg å surfe! ihvertfall prøve :)

Jeg skal være i Australia i ca 5 mnd. og på veien hjem tar jeg turen innom New Zealand, Fiji, L.A, Seattle og Island. Valgte denne ruten for å få oppleve litt mer av verden, når jeg først er ute å reiser.

- Katrine

Skrevet av Katrinetorp 01:53 Arkivert i Norge

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

ja nåååå nærmer det seg, tenker det kribler ekstra enten du er klar eller har oppdaga alt du har glemt å tenke på! Det blir spennende å lese mer.

fra mams

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint